Sikker mobilmakulering i hele landet

Få styr på din virksomheds
fortrolige dokumenter

Bestil makuleringIndhent tilbud

Makulering

Vi hjælper Jer med at sikre at i får destrueret materiale med personfølsomme oplysninger korrekt, så de ikke kan genskabes.
Ved makulering hos os sparer du både tid og penge ved, ikke at skulle vente på at den stationære maskine kan kapere alle de dokumenter der skal makuleres. Du slipper for at rengøre og reparere den og for selv at fragte eller tilkalde et eksternt firma til at afhente dokumenterne, før de bliver kørt til afskaffelse. 

Der er et stort ressourcespild og ventetid, hvor dine medarbejdere kunne bruge tiden på noget andet. Desuden risikerer du at dokumenterne bliver eksponeret for andre undervejs, da den stationære maskine ikke kan krydsmakulere.

Hos os er det muligt at få en fast sikkerhedsbeholder ud på kontoret, men I kan også sagtens selv stå for at indsamle det materale i ønsker makuleret. Det eneste i skal gøre, er at kontakte os når I er klar til makulering. Vi hjælper også gerne med arkivrydning eller anden form for oprydning i dokumenter. Står I overfor en flytning, hjælper vi Jer af med de fortrolige dokumenter der ikke skal flyttes med. 

Hvad kan makuleres?

Vi makulerer alt fra dokumenter til harddiske, dvd’er og backupbånd, i vores makuleringsmaskine bliver det hele nemt til granulat. Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt det er muligt at sammenstykke dit fortrolige materiale efter makulering. Vores sikkerhedsmakulering følger reglerne i henhold til gældende lovgivning og lever op til regler iht. Dansk Standard DS/EN 15713 hvor granulat skæres ned til minimumsstørrelser, der gør at materialet ikke kan genskabes.

Selve makuleringsprocessen

i

Indsamling af medier

I samler alle de databærene medier I måtte have som fx papirer, harddiske, cd’er osv. Enten i en sikkerhedsbeholder fra os, eller på en måde der passer Jer bedst. Vi hjælper også med at sortere, hvis I skal have ryddet op i arkiverne. 

Makulering på din adresse

 Vores makuleringsbil kommer ud til Jer og makulerer materialerne på stedet. I et lukket system tømmer lastbilen indholdet direkte ned i den indbyggede makulator og vi sikrer, via makulatorens monitor, at intet forlader adressen før det er makuleret.

Fortrolighed overfor vores kunder

Der er fuld diskretion omkring vores kunder. Vi udleverer aldrig information om, hvem vores kunder er. 

Har du behov for hjælpe? – Lad os ringe dig op

Contact Us