Makulering

Få styr på dokumenterne

Sikker makulering

Vi leverer landets mest sikre makuleringsløsninger og hjælper Jer med at destruere materiale med personfølsomme oplysninger korrekt, så de ikke kan genskabes. Vi er certificeret efter standard DIN 66399 samt ISO 21964-1. Læs mere under sikkerhed.

Ved sikker makulering hos os, sparer du både tid og penge ved ikke at skulle vente på, at den stationære maskine kan kapere alle de dokumenter der skal makuleres. Du slipper for at rengøre og reparere den, og for selv at fragte eller tilkalde et eksternt firma til at afhente dokumenterne, før de bliver kørt til afskaffelse.

Der er et stort ressourcespild og ventetid, hvor dine medarbejdere kunne bruge tiden på noget andet. Desuden risikerer du at dokumenterne bliver eksponeret for andre undervejs, da den stationære maskine ikke kan krydsmakulere.

Hos os er det muligt at få en fast sikkerhedsbeholder ud på kontoret, men I kan også sagtens selv stå for at indsamle det materiale i ønsker makuleret. Det eneste i skal gøre, er at bestille makulering når I er klar. Vi hjælper også gerne med arkivrydning eller anden form for oprydning i dokumenter. Står I overfor en flytning, hjælper vi Jer af med de fortrolige dokumenter der ikke skal flyttes med.

Hvad kan makuleres?

Vi makulerer alt fra dokumenter til harddiske, dvd’er og backupbånd, i vores makuleringsmaskine bliver det hele nemt til granulat. Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt det er muligt at sammenstykke dit fortrolige materiale efter makulering.

Vores sikkerhedsmakulering følger reglerne i henhold til gældende lovgivning og lever op til regler iht. Dansk Standard DS/EN 15713 hvor granulat skæres ned til minimumsstørrelser, der gør at materialet ikke kan genskabes.

i

Indsamling af medier

I samler alle de databærene medier I måtte have som fx papirer, harddiske, cd’er osv. Enten i en sikkerhedsbeholder fra os, eller på en måde der passer Jer bedst. Vi hjælper også med at sortere, hvis I skal have ryddet op i arkiverne.

Sikker makulering på hos jer

 Vores makuleringsbil kommer ud til Jer og makulerer materialerne på stedet. I et lukket system tømmer lastbilen indholdet direkte ned i den indbyggede makulator og vi sikrer, via makulatorens monitor, at intet forlader adressen før det er makuleret.

Fortrolighed overfor vores kunder

Der er fuld diskretion omkring vores kunder. Vi udleverer aldrig information om, hvem vores kunder er. 

Slut med den traditionelle makuleringsmaskine

Hvis Jeres medarbejdere ikke er instrueret i, hvordan de skal håndtere virksomhedens fortrolige dokumenter,

Vi makulerer jeres dokumenter direkte ude på jeres adresse. Det kan være både tidskrævende og irriterende at makulere dokumenter og enheder med følsomme oplysninger ved hjælp af en traditionel makulator eller makuleringsmaskine. Og er det sikkert nok? Kan oplysningerne genskabes af personer med dårlige hensigter? Og hvad med miljøet? Spørgsmålene er mange – og svaret heldigvis enkelt.

 

I stedet for at have jeres egen makulator eller makuleringsmaskine stående, på fx jeres kontor, kan I benytte jer af en abonnementsordning hos Dansk Sikkerhedsmakulering. Vi tilbyder mobil makulering i hele Danmark og makulerer således materialet direkte ude på jeres adresse. 

Slut med en tidskrævende makulator eller makuleringsmaskine – Dansk Sikkerhedsmakulering klarer opgaven for jer! Ingen tredjeparts-håndtering – det er sikkert, nemt og miljørigtigt! 

kan jeres følsomme oplysninger være overladt til tilfældigheder. Vi kan hjælpe Jer med at udarbejde en sikkerhedspolitik på arbejdspladsen, så håndteringen bliver den samme for alle.