Sikker makulering i hele landet

Et koncept uden huller

Vores fornemmeste opgave er at sikre, at din virksomhed
ikke skal bekymre sig om hvordan jeres data bliver håndteret

Bestil makuleringIndhent tilbud

Jeres sikkerhed

Makulering af fortrolige papirer er vigtigt af især to årsager.
Den ene er det juridiske perspektiv – at alle virksomheder er forpligtiget til at håndtere og bortskaffe personfølsomme oplysninger på sikker vis. Persondataloven og persondataforordningen foreskriver reglerne for håndtering af personfølsomme oplysninger og Datatilsynet fører tilsyn med, at reglerne overholdes.

Den anden vigtige grund skal findes i din virksomheds interesse i at holde egne og samarbejdspartneres oplysninger ude af konkurenternes hænder. Der findes p.t. ingen lovgivning om håndtering af virksomhedsfølsomme oplysninger – altså oplysninger om eksempelvis dine samarbejdspartnere. Men ofte er det dog i virksomhedens interesse at behandle disse med størst mulig omhu og sikkerhed. 

Desuden, har alle vores chauffører gennemgået et grundigt baggrunds tjek samt fremvist af ren straffeattest i forbindelse med ansættelsen. De er blandt andet med til at sikre, at vores makuleringsprocedure er den samme – hver gang. 
For os er det vigtigt at du føler dig tryg når vi arbejder sammen.

 

DSML er en sikker løsning

Vi har skruet hele vores makuleringsproces sammen, så vores kunder kan få en god nattesøvn, hvor de ikke skal spekulere over, hvor deres fortrolige dokumenter med følsomme data om personer, virksomheder m.m. havner og hvem der har adgang til dem undervejs i processen. Et af de væsentligste led undervejs er, at vi makulerer på stedet – altså på din matrikel.

h

Er din arbejdsplads på samme side?

Hvis Jeres medarbejdere ikke er instrueret i, hvordan de skal håndtere virksomhedens fortrolige dokumenter, kan jeres følsomme oplysninger være overladt til tilfældigheder. Nogle medarbejdere har helt styr på, hvad der er fortrolige oplysninger.
Andre har ikke, og behandler måske papirerne uforsigtigt.
Vi kan hjælpe Jer med at udarbejde en sikkerhedspolitik på arbejdspladsen, så håndteringen bliver den samme for alle.

Har du brug for hjælp? - Lad os ringe dig op

Ring mig op