Sikker opbevaring

Sikkerhedsbeholdere

Sikkerhedsbeholdere

Sikkerhedsboksene kommer med lås og nøgle, så medarbejdere kun har adgang til at smide materialet ned i spanden.  Vi har et udvalg af forskellige sikkerhedsbokse der passer til forskellige behov og virksomheder.

Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvor meget plads der er til at opbevare beholdere, og hvor meget materiale der skal være plads til. Vores sikkerhedsbeholdere fås i flere forskellige størrelser og udformninger, men fælles for dem alle er, at de er monteret med hængelås, så dokumenter mm. kan ligge forsvarligt opbevaret inden det makuleres. Er du i tvivl, kan du altid kontakte en af vores salgskonsulenter, så kan de rådgive dig om den helt rigtige boks til Jeres kontor.

Seneste nyhed indenfor vores bokse er vores 240 liters plastikboks, du nu kan få i lige netop dét design der passer til Jeres kontormiljø og virksomheden. 

Vores beholdere

200 liter aluminiumboks – aflåselig

Denne container er velegnet til indsamling og opbevaring af fortrolige dokumenter. Der er hjul under, så den er nem at flytte rundt i kontormiljøet.

Boksens mål:
Højde: 100 cm
Bredde: 50 cm
Dybde: 70 cm

400 liter plastikboks – aflåselig

Dette er vores største beholder til at indsamle materiale, der skal makuleres. Den er velegnet til brug ved oprydning af for eksempel årsregnskaber etc., og hvis der er mange ringbind, der skal makuleres. Den store boks er forsynet med hjul.

Boksens mål:
Højde: 106 cm
Bredde: 80 cm
Dybde: 82 cm

240 liter plastikboks – aflåselig

Plastboksen er velegnet til indsamling og opbevaring af virksomhedens fortrolige papirer. Der er hjul under, så den er nem at flytte rundt i kontormiljøet eller på arkivet.

Boksens mål:
Højde: 110 cm
Bredde: 58 cm
Dybde: 74 cm

240 liters plastikboks med eget design

Plastboksen kan fås med eget design. Det kan være firmalogo, et billede eller et grafisk design – det er helt op til Jer at bestemme.

Boksens mål:
Højde: 110 cm
Bredde: 58 cm
Dybde: 74 cm

Papirsække

Papirsække til sikkerhedsmakulering er en god løsning i forbindelse med større arkivoprydninger eller ved svingende mængder af fortrolige dokumenter, der skal bortskaffes. De gør indsamlingen af materiale, der skal destrueres, mere effektiv, fordi sækkene kan være nemmere at have med at gøre end boksene og de kun optager plads, når de er fyldte. Sikkerheden er dog ikke så stor som i en aflåselig beholder.

Papbokse

Papboksene er velegnede til arkiver eller placering ved skriveborde, så sortering af fortroligt materiale og andet affald kan foregå direkte ved medarbejderens skrivebord.

Det er mere effektivt, end hvis medarbejderen skal gå frem og tilbage mellem sit skrivebord og en beholder, som måske er placeret langt væk. Papboksene er lette at stable.

Et makuleringskoncept uden huller

Vi har skruet hele vores makuleringsproces sammen, så vores kunder kan få en god nattesøvn, hvor de ikke skal spekulere over, hvor deres fortrolige dokumenter med følsomme data om personer, virksomheder m.m. havner og hvem der har adgang til dem undervejs i processen. Lad os finde den rigtige løsning for Jer.