Sikker makulering i hele landet

Professionel håndtering og
opbevaring af dokumenter

Indhent tilbud

Professionel håndtering
og opbevaring
af dokumenter

Indhent tilbud

 Dokumenthotellet

Dokumenthotellet er dit eksterne arkiv. Vi varetager sikker dokumenthåndtering af dokumenter, typisk for den arkivbelastede del af erhvervslivet samt den offentlige sektor. Vi arkiverer og beskytter vore kunders dokumenter og øger værdien gennem forbedret tilgængelighed.

Det får du ved arkivopbevaring hos os

Når du vælger at få Dokumenthotellet til at stå for opbevaringen af dine dokumenter, får du en professionel samarbejdspartner, som har stor erfaring med at varetage følsomme dokumenter.  Alt lige fra transporten af dokumenterne til den egentlige håndtering af samme, bliver foretaget af pålideligt personale.

Sikker dokumenthåndtering hos Dokumenthotellet dækker over både afhentning og registrering, arkivering og opbevaring, fremfinding, evt. scanning og levering af virksomheders arkiver. 

Fordelene ved scannede dokumenter er mange, bl.a. mulighed for elektronisk søgning efter information samt nem og hurtig udveksling af dokumenter. Vi kan scanne i farve, gråtone eller sort/hvid og gemme i forskellige filformater efter ønske. Vi tilbyder også at minimere filstørrelsen af scannede pdf-filer samt at konvertere pdf-filer til optisk tegngenkendelse (OCR). 

Opbevaringsmuligheder

Dokumenthotellet tilbyder forskellige typer af arkiv opbevaring. Fleksible løsninger afstemt efter din virksomheds behov for håndtering og tilgængelighed. Uanset behov gør moderne teknik og vores syn på sikkerhed og service Dokumenthotellet til et attraktivt arkiv.